Follow us on Twitter!
One mans freedom fighter, another's terrorist.
Wednesday, April 16, 2014
Navigation
Home
HellBoundHackers Main:
HellBoundHackers Find:
HellBoundHackers Information:
Learn
Communicate
Submit
Shop
Challenges
HellBoundHackers Exploit:
HellBoundHackers Programming:
HellBoundHackers Think:
HellBoundHackers Track:
HellBoundHackers Patch:
HellBoundHackers Other:
HellBoundHackers Need Help?
Other
Members Online
Total Online: 23
Guests Online: 19
Members Online: 4

Registered Members: 82811
Newest Member: IsaiahBowman
Latest Articles
View Thread

HellBound Hackers | Computer General | General Computer Problems

Author

no signal to the moniter

rockbll4
Member



Posts: 199
Location: Your Computer
Joined: 16.04.06
Rank:
Newbie
Posted on 12-12-06 23:18
idk whats worng with my computer
i have a few computers and idk that much about hardware and stuff like that
so i took one of the memory sticks out of one of my computer to put in the main one i use at home...
well when i put my computer back together and tried to turn my computer on my comptuer beeps like 5 times and then stops and sounds like its running like normal but thrers nothing on the monitor.
what do you think is wrong? i took out the memory stick i put in and tried it again but it stilll does the same thing
do you think i like short curcuited something?


img409.imageshack.us/img409/7459/userbar68721ic3.gif

img.photobucket.com/albums/v188/rockyb/Sigs/redalert22oy.gif

Visit ZeroIdentity for another great Hacking Community
www.hellboundhackers.org
Author

RE: no signal to the moniter


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 13-12-06 00:20
by memory stick do u mean RAM? If yes did u put it in backwards?


Author

RE: no signal to the moniter

rockbll4
Member



Posts: 199
Location: Your Computer
Joined: 16.04.06
Rank:
Newbie
Posted on 13-12-06 00:36
yea i mean RAM
and no, cuz there are grooves in it that make u put it in the right way


img409.imageshack.us/img409/7459/userbar68721ic3.gif

img.photobucket.com/albums/v188/rockyb/Sigs/redalert22oy.gif

Visit ZeroIdentity for another great Hacking Community
www.hellboundhackers.org
Author

RE: no signal to the moniter


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 13-12-06 00:41
in most motherboards, there will 2 black slots and 2 yellow slots. If you put one chip in the black and another in the yellow, i think it generates an error (not sure exactly what it does, just know you cant do it). if you arent using all 4 slots, you have to put both in yellow or both in black. Maby thats ur problem.


Author

RE: no signal to the moniter

rockbll4
Member



Posts: 199
Location: Your Computer
Joined: 16.04.06
Rank:
Newbie
Posted on 13-12-06 01:08
lol i think theres only 2 slots ;-)
but do you think thats whats wrong with it?


img409.imageshack.us/img409/7459/userbar68721ic3.gif

img.photobucket.com/albums/v188/rockyb/Sigs/redalert22oy.gif

Visit ZeroIdentity for another great Hacking Community
www.hellboundhackers.org