Follow us on Twitter!
Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society. - cubeman372
Thursday, April 24, 2014
Navigation
Home
HellBoundHackers Main:
HellBoundHackers Find:
HellBoundHackers Information:
Learn
Communicate
Submit
Shop
Challenges
HellBoundHackers Exploit:
HellBoundHackers Programming:
HellBoundHackers Think:
HellBoundHackers Track:
HellBoundHackers Patch:
HellBoundHackers Other:
HellBoundHackers Need Help?
Other
Members Online
Total Online: 26
Guests Online: 23
Members Online: 3

Registered Members: 82895
Newest Member: kevy90
Latest Articles
View Thread

HellBound Hackers | HellBound Hackers | Bugs

Author

Forum problem


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 10-08-07 13:40
Hi,


When i want to use url tags [] it doesn't work each time. Sometimes the tags appear in plain text and there's no link in the post, like this :

http://msdn2.micr. . .S.80).aspx

but it works with this one :

www.hellboundhack. . .

What happens ? A bug in the forum source code ?
Author

RE: Forum problem

SySTeM
Member

Your avatar

Posts: 1524
Location: England, UK
Joined: 27.07.05
Rank:
HBH Guru
Posted on 10-08-07 14:15
It's because of the brackets I think...


img138.imageshack.us/img138/6527/sig2ak1.jpg
www.hellboundhackers.org/sig/r/2783.png

http://www.elites0ft.com/
Author

RE: Forum problem

mido
Member

Your avatar

Posts: 613
Location: Cairo, Egypt
Joined: 27.01.07
Rank:
Monster
Posted on 10-08-07 19:31
Fritzo wrote:
I'm So Damn Bored, Maybe I should Call System_fritzomon and make him Destroy Mido's Babies with teh über 1337 rayz0r!....

What brought me here?!


www.hellboundhackers.org/sig/r/16019.png

mido_eg3[at]hotmail.com
Author

RE: Forum problem


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 10-08-07 21:03
mido wrote:
Fritzo wrote:
I'm So Damn Bored, Maybe I should Call System_fritzomon and make him Destroy Mido's Babies with teh über 1337 rayz0r!....

What brought me here?!


that wasent needed, you jealous of system or somthing?
Author

RE: Forum problem


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 10-08-07 21:16
Yes system you're right it's the ()
Can you fix this bug ?
Author

RE: Forum problem

Uber0n
Member



Posts: 1963
Location: Sweden‭‮
Joined: 13.06.06
Rank:
Hacker Level 3
Posted on 11-08-07 11:29
Just URL encode them and it should work properly ^^

Let ( be replaced by %28 and ) by %29


img230.imageshack.us/img230/724/uber0nsig3hj6.gif
http://uber0n.web. . .
Nope http://uber0n.webs.com/
Author

RE: Forum problem


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 11-08-07 13:16
i already tried that : %28 and %29 just do the same as ( ), the tags appear in plain text.
Author

RE: Forum problem

mido
Member

Your avatar

Posts: 613
Location: Cairo, Egypt
Joined: 27.01.07
Rank:
Monster
Posted on 11-08-07 17:40
Uber0n wrote:
Just URL encode them and it should work properly ^^

Let ( be replaced by %28 and ) by %29



%28
or
(
or
(

Edit: well, i've converted them and appeared in HTML as ()s but you can here...
http://ha.ckers.org/xss.html

try converting to HTML (with semicolons), HTML (without semicolons), etc...


www.hellboundhackers.org/sig/r/16019.png



Edited by mido on 11-08-07 17:41
mido_eg3[at]hotmail.com