Follow us on Twitter!
The important thing is not to stop questioning. - Albert Einstein
Thursday, April 24, 2014
Navigation
Home
HellBoundHackers Main:
HellBoundHackers Find:
HellBoundHackers Information:
Learn
Communicate
Submit
Shop
Challenges
HellBoundHackers Exploit:
HellBoundHackers Programming:
HellBoundHackers Think:
HellBoundHackers Track:
HellBoundHackers Patch:
HellBoundHackers Other:
HellBoundHackers Need Help?
Other
Members Online
Total Online: 29
Guests Online: 27
Members Online: 2

Registered Members: 82904
Newest Member: jamessmith123
Latest Articles
View Thread

HellBound Hackers | Computer General | General Computer Problems

Author

F1 is rebooting my cpu


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 09-11-08 05:21
I am having this weird a$$ problem. every time I am playing Halo I press f1 to check the score and it reboots the PC. Now I try it out of game it still does it. I google find nothing..... Need a little help as to how to get this f1 reboot off. Thanks ~Power~




Edited by on 09-11-08 05:22
Author

RE: F1 is rebooting my cpu


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 09-11-08 06:58
thanks no im english i just dont like punctuation. im not a programmer for fook zake.. anyway i dont see what the reg would have to do with it... it just started and i havent been in the registry for weeks also i havent changed anything so i duno.

so you say its in registry... that leaves me with a million and one things to look at????? should i run my reg cleaner or what is there a folder i need to check in for switch f1 off as a reboot cmd. cause lord knows ive never seen nor heard of f1 rebooting any pc.


Author

RE: F1 is rebooting my cpu


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 26-12-08 10:13
First of all, there is no way u can find that key value ur self, ths the part where google comes in.
Second, Registry cleaners only cleans and corrcts errors in the registry, witch changed F1 key value is not an error or any part of it.
You can google about key values and settings in the registry, and find that nasty F1 key value, and change it back. So yeah, it has to be done manualy. At least, its how i would do it.
Author

RE: F1 is rebooting my cpu


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 26-12-08 14:01
dude,
just change the f1 key to f2
because from what i see in ur post its only when u play halo?
so change it to f2 to check the scores ^_^