Follow us on Twitter!
I'd prefer to die standing, than to live on my knees - Che Guevara
Thursday, April 24, 2014
Navigation
Home
HellBoundHackers Main:
HellBoundHackers Find:
HellBoundHackers Information:
Learn
Communicate
Submit
Shop
Challenges
HellBoundHackers Exploit:
HellBoundHackers Programming:
HellBoundHackers Think:
HellBoundHackers Track:
HellBoundHackers Patch:
HellBoundHackers Other:
HellBoundHackers Need Help?
Other
Members Online
Total Online: 28
Guests Online: 22
Members Online: 6

Registered Members: 82897
Newest Member: salim
Latest Articles
View Thread

HellBound Hackers | Computer General | Programming

Author

visual basic and batch

rockbll4
Member



Posts: 199
Location: Your Computer
Joined: 16.04.06
Rank:
Newbie
Posted on 10-10-06 07:31
is there a way to run a btach file in visual basic? like uhh make it ping a website to get its ip and display it on a label?


img409.imageshack.us/img409/7459/userbar68721ic3.gif

img.photobucket.com/albums/v188/rockyb/Sigs/redalert22oy.gif

Visit ZeroIdentity for another great Hacking Community
www.hellboundhackers.org
Author

RE: visual basic and batch


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 10-10-06 07:50
Is there something I'm missing? Why do you need to write a batch in visual basic that does that? Seems that a simple batch for cmd prompt would work just as well unless you just absolutely need a GUI for it.


Author

RE: visual basic and batch

rockbll4
Member



Posts: 199
Location: Your Computer
Joined: 16.04.06
Rank:
Newbie
Posted on 10-10-06 07:56
well is there a way to display a websites ip address in visual basic w/o using batch?


img409.imageshack.us/img409/7459/userbar68721ic3.gif

img.photobucket.com/albums/v188/rockyb/Sigs/redalert22oy.gif

Visit ZeroIdentity for another great Hacking Community
www.hellboundhackers.org
Author

RE: visual basic and batch

Uber0n
Member



Posts: 1963
Location: Sweden‭‮
Joined: 13.06.06
Rank:
Hacker Level 3
Posted on 10-10-06 17:52
I would advise you to PM c4p_sl0ck and ask him what to do Wink


img230.imageshack.us/img230/724/uber0nsig3hj6.gif
http://uber0n.web. . .
Nope http://uber0n.webs.com/
Author

RE: visual basic and batch


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 15-10-06 10:29
The most obvious way I come to think of is to create a batch file from VB. Just write it to *.bat and make the batch-file write the result to a text-file. Then use the Shell command to execute it. Now you have a text-file containing the IP. Open it with Visual Basic and read the IP. There you have it.
PM me if you're still stuck.


Author

RE: visual basic and batch


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 15-10-06 11:22
private sub form_load()
shell("ping" + ("target.ip.here" ) + "-n 1" + "pause" )
end sub

or

private sub form_load()
shell("ping" + "target.ip.here" + "-n 1" + "pause" )
end sub

something like this,should do it.
the cmd screen,should say the t arget's IP adress.
pm me if it doesn't work.my vb's getting rusty Pfft

peace.

Edited by on 15-10-06 11:45