Follow us on Twitter!
It is the path of least resistance that makes rivers and men crooked. - Bj Palmer
Thursday, August 25, 2016
Navigation
Home
 Find:
 Information:
Learn
Communicate
Submit
Shop
Challenges
 Exploit:
 Programming:
 Think:
 Track:
 Patch:
 Other:
 Need Help?
Other
Members Online
Total Online: 22
Guests Online: 22
Members Online: 0

Registered Members: 95205
Newest Member: Newbie-Need-Help
Latest Articles
View Thread

HellBound Hackers | Computer General | Webmasters Lounge

Author

Subdomains


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 18-06-07 18:52
is anyone aware of a way to create a subdomain dynamically from a srcipt? I can do it manually, but it would be much more convenient to automate it.

thx


Author

RE: Subdomains

Mr_Cheese
Member



Posts: 2468
Location: Brighton, UK
Joined: 30.11.04
Rank:
Uber Elite
Posted on 18-06-07 18:59
you'll need to code an API to communicate with your website management package (i.e cPanel).

use a cURL script to log into your management area and post the required information on the create subdomain page.


Author

RE: Subdomains


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 18-06-07 19:15
Mr_Cheese wrote:
you'll need to code an API to communicate with your website management package (i.e cPanel).

use a cURL script to log into your management area and post the required information on the create subdomain page.


hmm interesting take on it, i guess that would work pretty easily in cURL...



Author

RE: Subdomains


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 18-06-07 19:21
Whats wrong with the PHP function mkdir?


Author

RE: Subdomains


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 18-06-07 19:34
mozzer wrote:
Whats wrong with the PHP function mkdir?


shared server = safe-mode = not permitted

god i hate it....


Author

RE: Subdomains


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 18-06-07 19:37
Is system, or passthru allowed?


Author

RE: Subdomains


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 19-06-07 17:42
mozzer: system no passthru yes.

cheese: shit man thx i got my curl script working perfectly.


Author

RE: Subdomains


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 19-06-07 17:44
Use passthru to execute the mkdir function. What host is this btw?


Author

RE: Subdomains


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 19-06-07 17:47
servage, but since my curl script works im fine.




Edited by on 19-06-07 17:48