Follow us on Twitter!
Understanding is the answer, hatred is the problem, and hackers are the slaves abused and destroyed in the process of peace online - Deshouleres
Saturday, April 19, 2014
Navigation
Home
HellBoundHackers Main:
HellBoundHackers Find:
HellBoundHackers Information:
Learn
Communicate
Submit
Shop
Challenges
HellBoundHackers Exploit:
HellBoundHackers Programming:
HellBoundHackers Think:
HellBoundHackers Track:
HellBoundHackers Patch:
HellBoundHackers Other:
HellBoundHackers Need Help?
Other
Members Online
Total Online: 27
Guests Online: 27
Members Online: 0

Registered Members: 82843
Newest Member: hx47
Latest Articles
View Thread

HellBound Hackers | General | Graphics

Author

Sig not showing up

NightSpyder
Member



Posts: 32
Location: NJ
Joined: 04.03.06
Rank:
Newbie
Posted on 09-11-07 23:13
Can anyone please tell me why when I put the IMG code in for the signature that it isn't showing up? My signature shows up on other forums, but on this one it just doesn't seem to want to appear.


[img]http://www.ipaddresswidget.com/ip.php[/img]
nightxspyder http://nightspyder.multiply.com
Author

RE: Sig not showing up

SySTeM
Member

Your avatar

Posts: 1524
Location: England, UK
Joined: 27.07.05
Rank:
HBH Guru
Posted on 10-11-07 00:26
Replace the %20's with spaces


img138.imageshack.us/img138/6527/sig2ak1.jpg
www.hellboundhackers.org/sig/r/2783.png

http://www.elites0ft.com/
Author

RE: Sig not showing up

NightSpyder
Member



Posts: 32
Location: NJ
Joined: 04.03.06
Rank:
Newbie
Posted on 20-11-07 07:15
I did as you said and it did not seem to work. Now I get a broken image. Guess I'll keep trying. Thanks for the help.


[img]http://www.ipaddresswidget.com/ip.php[/img]
nightxspyder http://nightspyder.multiply.com
Author

RE: Sig not showing up


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 20-11-07 07:20
very nice dude. very nice.


Author

RE: Sig not showing up

Uber0n
Member



Posts: 1963
Location: Sweden‭‮
Joined: 13.06.06
Rank:
Hacker Level 3
Posted on 20-11-07 07:28
I visited the image's URL, and photobucket says that the image doesn't exist :right: maybe you've misspelled it?


img230.imageshack.us/img230/724/uber0nsig3hj6.gif
http://uber0n.web. . .
Nope http://uber0n.webs.com/
Author

RE: Sig not showing up


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 20-11-07 07:30
Are you on Windows? It's a link btw... and I went there on Windows and it opened up a bunch of OUTLOOK.exe's. Was slightly annoying, but a simple taskkill /IM OUTLOOK.exe /F command did the trick Grin

either way, pretty nice dude..

edit: here: view-source:http://hellboundhackers.org/ban/

Smile




Edited by on 20-11-07 07:33
Author

RE: Sig not showing up

SET
Member

Your avatar

Posts: 380
Location: 0
Joined: 22.02.07
Rank:
Moderate
Posted on 20-11-07 07:32
If u havent noticced his image is a link. And of course with all links dont follow it. Luckly i have maxthon browser and it informed me what programs the link will open.

IF you click the Sig u will have outlook open infinite times. Again just another reason to get Maxthon.


arcset.com/imgs/Comp 1_4.gif
ARCSET.com
Author

RE: Sig not showing up


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 20-11-07 07:34
not infinite...did you even view the source of that file? it's just like 50 mailto: tags...could've been much worse dude..


Author

RE: Sig not showing up

Uber0n
Member



Posts: 1963
Location: Sweden‭‮
Joined: 13.06.06
Rank:
Hacker Level 3
Posted on 20-11-07 07:36
SET wrote:
IF you click the Sig u will have outlook open infinite times. Again just another reason to get Maxthon.


It can be done in Firefox as well, but requires you to open about:config and set all network.protocol-handler.warn-external.* values to true Wink


img230.imageshack.us/img230/724/uber0nsig3hj6.gif
http://uber0n.web. . .
Nope http://uber0n.webs.com/
Author

RE: Sig not showing up

SET
Member

Your avatar

Posts: 380
Location: 0
Joined: 22.02.07
Rank:
Moderate
Posted on 20-11-07 07:38
LOL well i didnt look at the source instead i just counted the warning from maxthon 25 times until i just denyed it and assumed infinite. LOL i dont really check source on simple loops.


arcset.com/imgs/Comp 1_4.gif
ARCSET.com