Follow us on Twitter!
Things are more like they are now than they have ever been before. - Dwight D. Eisenhower
Sunday, April 20, 2014
Navigation
Home
HellBoundHackers Main:
HellBoundHackers Find:
HellBoundHackers Information:
Learn
Communicate
Submit
Shop
Challenges
HellBoundHackers Exploit:
HellBoundHackers Programming:
HellBoundHackers Think:
HellBoundHackers Track:
HellBoundHackers Patch:
HellBoundHackers Other:
HellBoundHackers Need Help?
Other
Members Online
Total Online: 26
Guests Online: 26
Members Online: 0

Registered Members: 82850
Newest Member: hardstylurr
Latest Articles
View Thread

HellBound Hackers | Challenges | Realistic

Author

Realistic 2 php


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 27-08-05 17:39
For this mission i am trying to test files backup_2004-09-01_0000.sql to backup_2004-09-31_2359.sql in the url bar to see if i get a result i.e. the right backup. Any tips for developing a program in php to do this or the code itself would be appreciated.
Thank you
Author

RE: Realistic 2 php


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 27-08-05 17:54
Your best bet is a for loop. by the way if you're going to use php, you should host it yourself because your host may not like if you do that with PHP.


Author

RE: PHP program


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 30-08-05 00:39
Ok so im at the stage of making the program, but i cannot figure out how to have a url execute from the script. Any clues or answers please.
Thank you
Author

RE: sorry for double post


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 30-08-05 01:16
sorry for double post but i now know that i need to use fopen function but then i get this error
Warning: fopen() expects at least 2 parameters, 1 given in /***/***.php on line 12
Author

RE: Realistic 2 php


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 14-09-05 22:55
Do I understand correct that in this challenge your approach should be bruteforcing the server? :S
Author

RE: Realistic 2 php


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 14-09-05 23:47
Yes, but there is a way to do it without doing it directly to the server, maybe a little proggy could help you out, either write your own or find one out there that will suffice to what you need........Also read carefully the instructions I think your making it harder than it should be........
yup any hour now. <-- thats a hint




Edited by on 14-09-05 23:49