Follow us on Twitter!
Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society. - cubeman372
Thursday, April 24, 2014
Navigation
Home
HellBoundHackers Main:
HellBoundHackers Find:
HellBoundHackers Information:
Learn
Communicate
Submit
Shop
Challenges
HellBoundHackers Exploit:
HellBoundHackers Programming:
HellBoundHackers Think:
HellBoundHackers Track:
HellBoundHackers Patch:
HellBoundHackers Other:
HellBoundHackers Need Help?
Other
Members Online
Total Online: 28
Guests Online: 22
Members Online: 6

Registered Members: 82895
Newest Member: kevy90
Latest Articles
View Thread

HellBound Hackers | Challenges | Realistic

Page 1 of 2 1 2 >
Author

real 2 code


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 22-04-07 02:31
Ok, well I am a visual basic programmer, so thats what i chose to use to code the bruteforcer. i managed to make it open every single instance, however at about 200 or so open browsers my cpu starts bugging out on me. I need to find a way to close the non-existent pages while only keeping open the one existing page.

If i could pm someone to take a look at my code and help me write the rest of the loop I would appreciate it, or if you can suggest an easier way using visual basic, I'm all open ears.

Thanks all!Grin


Author

RE: real 2 code


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 22-04-07 02:32
just check the code bank here on HBH for some code...there's a JS one and a PHP one Pfft


Author

RE: real 2 code


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 22-04-07 02:39
alright thanks mate, I checked earlier, but i guess ill give it a more thorough look this time...


Author

RE: real 2 code


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 22-04-07 02:42
yea look for the one that says the ultimate real 2 code


Author

RE: real 2 code


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 22-04-07 03:01
doy...here's to wasting 3 days trying to write a visual basic code then finding this php code and finishing the challenge in a good 2 mins...lol oh man...


Author

RE: real 2 code


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 22-04-07 03:08
meh its aight i think i did the same thing felt about like kicking myself after i found the code


Author

RE: real 2 code


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 22-04-07 05:40
just a note to everyone else, I did it with cURL. WAY easier then probably whatever code you guys used.


Author

RE: real 2 code


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 22-04-07 05:45
didnt even think of it besides im not any good with cURL


Author

RE: real 2 code

richohealey
Member



Posts: 1022
Location: #!/usr/local/bin/python
Joined: 01.05.06
Rank:
Monster
Posted on 22-04-07 08:01
there's no need to use cURL.

also there is a python one in the code bank... BUT how much did you learn when you used a prefab code.

IMo they should remove them from the code bank. have a spider by all means, but not tailored to the chall, at least make people write the nested loops and set they're own variables.

seriously what the fuck is the point of learning to hack if you're learning to run other people's code. i think i may go and puta an exploit in a python one... hmmm remote shell.....


bitchohealey at hotmail dot com skype:richohealey www.psych0tik.net
Author

RE: real 2 code

Uber0n
Member



Posts: 1963
Location: Sweden‭‮
Joined: 13.06.06
Rank:
Hacker Level 3
Posted on 22-04-07 11:41
@richohealey: Couldn't have said it better myself Pfft


img230.imageshack.us/img230/724/uber0nsig3hj6.gif
http://uber0n.web. . .
Nope http://uber0n.webs.com/
Author

RE: real 2 code

richohealey
Member



Posts: 1022
Location: #!/usr/local/bin/python
Joined: 01.05.06
Rank:
Monster
Posted on 22-04-07 12:22
cheers uber0n

i would put a shell in it if it weren't for the fact that it's against the ToS Sad

lol cheese wanna make an exception? jk


bitchohealey at hotmail dot com skype:richohealey www.psych0tik.net
Author

RE: real 2 code

Uber0n
Member



Posts: 1963
Location: Sweden‭‮
Joined: 13.06.06
Rank:
Hacker Level 3
Posted on 22-04-07 12:28
richohealey wrote:
i would put a shell in it if it weren't for the fact that it's against the ToS


Isn't posting challenge solutions also against the ToS?


img230.imageshack.us/img230/724/uber0nsig3hj6.gif
http://uber0n.web. . .
Nope http://uber0n.webs.com/
Author

RE: real 2 code

richohealey
Member



Posts: 1022
Location: #!/usr/local/bin/python
Joined: 01.05.06
Rank:
Monster
Posted on 22-04-07 13:19
good point. i'll talk to system about it now

EDIT: DONE




Edited by richohealey on 22-04-07 13:27
bitchohealey at hotmail dot com skype:richohealey www.psych0tik.net
Author

RE: real 2 code


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 23-04-07 00:33
well im the stubborn type and wanted to do it with visual basic after all, so after i finished it with php i went back to my original code and found a way of checking one by one instead of just lobbing all the sites at you at once...and most likely missing the right one

so if there are any other visual basic users out there, they can pm me for help with the code.

-side note, the visual basic format worked better/faster then the php one for me.


Author

RE: real 2 code


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 23-04-07 13:10
So why did you do it with php first? That points don't mean anything but how much you learnt from this site..don't be so greedy for points, there's no prize at the end, only the knwledge you got
Author

RE: real 2 code


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 23-04-07 16:06
Frost_T wrote:
well im the stubborn type and wanted to do it with visual basic after all, so after i finished it with php i went back to my original code and found a way of checking one by one instead of just lobbing all the sites at you at once...and most likely missing the right one

so if there are any other visual basic users out there, they can pm me for help with the code.

-side note, the visual basic format worked better/faster then the php one for me.


I did Real 2 using VB, also. I just used the WebBrowser object, imported MSHTML, and ran a loop to browse to each filename (one at a time) and check the source for that "page not found" or whatever shows up. Didn't take long at all to find it. Oh, and if you want to speed it up more, you could just use MSHTML w/o the WebBrowser object, and pull the source directly from the MSHTML document... since you're just navigating to single URLs, MSHTML can handle it alone.

I agree that the source for Real 2 spiders should be removed; I personally enjoyed the learning experience that came with writing my own spider in VB.Net.



Author

RE: real 2 code


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 23-04-07 17:48
thejas wrote:
So why did you do it with php first? That points don't mean anything but how much you learnt from this site..don't be so greedy for points, there's no prize at the end, only the knwledge you got


I had already started it in VB before i used the php. when i got stuck using the VB i came here asking for help, and everyone pointed me to the php example in the code bank...so um i wouldn't call that greedy...just following the help people gave me, no?

@ Zephyr, sounds like it would work(well obviously did, you used it Wink), but i simply used a "system.diagnostics.process.start" with a loop...ended up being about 10 lines of code at the end...and yeah put it in a button click event and thats about it...

p.s. if someone feels i should remove my code, let me know...


Author

RE: real 2 code


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 23-04-07 18:56
Okay, you used Process.Start to run IE or Firefox... How did you capture the contents of each page programmatically? Or did you manually verify them?



Author

RE: real 2 code


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 23-04-07 19:05
as you put it, just checked them manually. I set the ontop property of the form to true and as soon as "does not exist" popped up, I just clicked for the next entry. I'd be interested in learning how to automate such applications though, is there any site/article somewhere that you an refer me to?


Author

RE: real 2 code


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 23-04-07 19:16
Frost_T wrote:
as you put it, just checked them manually. I set the ontop property of the form to true and as soon as "does not exist" popped up, I just clicked for the next entry. I'd be interested in learning how to automate such applications though, is there any site/article somewhere that you an refer me to?


Well, you'd have to get a decent understanding of MSHTML...

http://msdn.micro. . .erence.asp

...understand the WebBrowser object, and understand how to search strings or string objects (like the MSHTML Document object) for values. Learn about the DOM (Document Object Model) used by websites, and then have a look at:

http://renegademi. . .x?tabid=47

If you truly want to understand it, then that's the way to go. If you want a quick cram and don't really want to understand it, though, just check out the last link.



Page 1 of 2 1 2 >