Follow us on Twitter!
Never in the field of human conflict was so much owed by so many to so few. - Winston Churchill
Saturday, April 19, 2014
Navigation
Home
HellBoundHackers Main:
HellBoundHackers Find:
HellBoundHackers Information:
Learn
Communicate
Submit
Shop
Challenges
HellBoundHackers Exploit:
HellBoundHackers Programming:
HellBoundHackers Think:
HellBoundHackers Track:
HellBoundHackers Patch:
HellBoundHackers Other:
HellBoundHackers Need Help?
Other
Members Online
Total Online: 31
Guests Online: 31
Members Online: 0

Registered Members: 82838
Newest Member: w1zarrd
Latest Articles
View Thread

HellBound Hackers | Computer General | General Computer Problems

Author

nmap problems

jaggedlancer
Member



Posts: 471
Location: London
Joined: 18.09.06
Rank:
Moderate
Warn Level: 5
Posted on 02-01-07 01:35
whenever i try to nmap something it always comes up like this (i used google as an example):

C:\tools\Nmap> nmap 64.233.187.99

Starting Nmap 4.20 ( http://insecure.org ) at 2007-01-02 01:11 GMT Standard Time

WARNING: Unable to find appropriate interface for system route to 172.213.70.213


Note: Host seems down. If it is really up, but blocking our ping probes, try -P0

Nmap finished: 1 IP address (0 hosts up) scanned in 4.235 seconds


This happenes for everything i nmap, i tried reinstaling it, putting all the -P0 stuff and even emailing the guy who owns it but he didnt reply Sad so i was wondering if any1 here could help :happy:


i212.photobucket.com/albums/cc270/Eyefork/jageye.png
73 6d 69 6c 65 79 77 69 7a 61 72 64 40 68 6f 74 6d 61 69 6c 2e 63 6f 2e 75 6b - twitter.com/joshsmile
Author

RE: nmap problems


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 02-01-07 01:38
Are you running this on a laptop or a desktop with wifi AND ethernet enabled? It looks like nmap can't figure out which one to use. Check your network connection settings related to wifi vs. ethernet.


Author

RE: nmap problems

jaggedlancer
Member



Posts: 471
Location: London
Joined: 18.09.06
Rank:
Moderate
Warn Level: 5
Posted on 02-01-07 01:42
im running on laptop with wifi and ethernet and its been like this ever since i downloaded it about 2 months ago and my connections are fine


i212.photobucket.com/albums/cc270/Eyefork/jageye.png


Edited by jaggedlancer on 02-01-07 01:42
73 6d 69 6c 65 79 77 69 7a 61 72 64 40 68 6f 74 6d 61 69 6c 2e 63 6f 2e 75 6b - twitter.com/joshsmile