Follow us on Twitter!
You cannot teach a man anything; you can only help him find it within himself. - Galileo
Friday, April 25, 2014
Navigation
Home
HellBoundHackers Main:
HellBoundHackers Find:
HellBoundHackers Information:
Learn
Communicate
Submit
Shop
Challenges
HellBoundHackers Exploit:
HellBoundHackers Programming:
HellBoundHackers Think:
HellBoundHackers Track:
HellBoundHackers Patch:
HellBoundHackers Other:
HellBoundHackers Need Help?
Other
Members Online
Total Online: 28
Guests Online: 28
Members Online: 0

Registered Members: 82908
Newest Member: krishna7799
Latest Articles
View Thread

HellBound Hackers | General | Graphics

Page 1 of 2 1 2 >
Author

My new sig


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 13-01-10 18:16
hey guys, what do you think of my new sig, honest opinion now guys.

[img]http://www.wolfmankurd.com/hbh/index.php[/img]




Edited by on 13-01-10 18:17
Author

RE: My new sig

YouGina
Member



Posts: 37
Location: the Netherlands
Joined: 26.03.08
Rank:
Hacker Level 2
Posted on 13-01-10 18:28
It really looks nice, but it would be better if you had kept it al little bit sharper. You're name would be displayed better than, I think.



http://www.yougina.nl
Author

RE: My new sig


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 13-01-10 18:47
YouGina wrote:
It really looks nice, but it would be better if you had kept it al little bit sharper. You're name would be displayed better than, I think.


thanks, what do you think of the colours?


Author

RE: My new sig

stranac
Member



Posts: 149
Location:
Joined: 15.11.08
Rank:
God
Posted on 13-01-10 20:04
I think it's one of the best I've ever seen, but that border is... something, I don't know. Seems like it doesn't belong there.
Author

RE: My new sig


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 13-01-10 20:08
MoshBat wrote:
wolfmankurd wrote:
thanks, what do you think of the colours?

All two of them? (Four, if we count shades as different colours...)
Nice and simples. *insert Meerkat noise here*


if shades aren't counted then everything could be counted as a shade of white or black? Not too sure if that works out, but I can image how you could describe black as a shade of red for example.


Author

RE: My new sig


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 13-01-10 20:47
MoshBat wrote:
Well, no. If I cast my mind back to those Art lessons I spent smoking out of the window, I distinctly remember a shade having no colour... Limited to black and white. Or something like that. I don't know.
All I was saying was there's a lack of colour... But I have a short attention span. Anything that doesn't scream at me with flash colours tends to go unnoticed, unless highlighted.


I do remember the ol' blacks my favourite colour... blacks not a colour.... blah blah blah coming form art teachers.


Author

RE: My new sig

YouGina
Member



Posts: 37
Location: the Netherlands
Joined: 26.03.08
Rank:
Hacker Level 2
Posted on 13-01-10 21:29
wolfmankurd wrote:
YouGina wrote:
It really looks nice, but it would be better if you had kept it al little bit sharper. You're name would be displayed better than, I think.


thanks, what do you think of the colours?


Nothing wrong with the colours. Although as said before, the border is a little bit to bright, since the rest of the image is softened.

All in all, it is a very good sig Smile
I've tried a while a go to create a background for one of my websites with sort of same style as you've got in the middle of the image, but unfortunately I failed xD


http://www.yougina.nl
Author

RE: My new sig


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 13-01-10 22:35
YouGina wrote:
All in all, it is a very good sig Smile
I've tried a while a go to create a background for one of my websites with sort of same style as you've got in the middle of the image, but unfortunately I failed xD


I did nothign special, mostly just the flame render from gimp


Author

RE: My new sig

yours31f
Member



Posts: 1678
Location: Dallas Texas
Joined: 27.04.07
Rank:
Elite
Posted on 13-01-10 22:46
PS CS4 >Gimp > Painshop > Paint > Notepad


Debugging is what programmers do to beta software to make it take up more room on your hard drive if it is running too efficiently.


img259.imageshack.us/img259/3713/sigr.png

yours31f@live.com yours31f@yahoo.com rpwd.info
Author

RE: My new sig

yours31f
Member



Posts: 1678
Location: Dallas Texas
Joined: 27.04.07
Rank:
Elite
Posted on 13-01-10 22:58
True that PS cost, usually, but It is more user friendly. Plus I like have one window instead of five.


Debugging is what programmers do to beta software to make it take up more room on your hard drive if it is running too efficiently.


img259.imageshack.us/img259/3713/sigr.png

yours31f@live.com yours31f@yahoo.com rpwd.info
Author

RE: My new sig

tbaybucs
Member



Posts: 64
Location: usa
Joined: 20.09.09
Rank:
Newbie
Posted on 13-01-10 23:19
just started with gimp, and it is not as easy to adapt to from ps to me any ways


tbaybucs@hotmail.com tbaybucs
Author

RE: My new sig

stealth-
Member



Posts: 1003
Location: Eh?
Joined: 10.04.09
Rank:
Mad User
Posted on 13-01-10 23:46
MoshBat wrote:
tbaybucs wrote:
just started with gimp, and it is not as easy to adapt to from ps to me any ways

Piss around with it for a couple of hours, you'll get used to it.

(Also, check out the X-ray technique, as I think it's called. Then you *really* will be messing around with it for hours)


My mom was behind me when I googled that........

She wasn't happy Frown


The irony of man's condition is that the deepest need is to be free of the anxiety of death and annihilation; but it is life itself which awakens it, and so we must shrink from being fully alive.
http://www.stealt. . .

Edited by stealth- on 13-01-10 23:47
http://www.stealth-x.com
Author

RE: My new sig

tbaybucs
Member



Posts: 64
Location: usa
Joined: 20.09.09
Rank:
Newbie
Posted on 13-01-10 23:51
MoshBat wrote:
tbaybucs wrote:
just started with gimp, and it is not as easy to adapt to from ps to me any ways

Piss around with it for a couple of hours, you'll get used to it.

(Also, check out the X-ray technique, as I think it's called. Then you *really* will be messing around with it for hours)


thanx ill try that out, how do ya get 1 window instead of 3 ?


tbaybucs@hotmail.com tbaybucs
Author

RE: My new sig

tbaybucs
Member



Posts: 64
Location: usa
Joined: 20.09.09
Rank:
Newbie
Posted on 14-01-10 00:04
OHHH x-ray i see it now bbl gonna be busy for a bit lol


tbaybucs@hotmail.com tbaybucs
Author

RE: My new sig


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 14-01-10 00:37
I like photoshop and gimp, but agree photoshop's price is excessive there are lots of things you cna do in photoshop that you can't do (with a single click that is ) in gimp, and visa versa.

But the number one reason to hate gimp is.... the friggin tool window doesn't appear in the task bar, which means I can't get at the fucker without clicking show desktop and individually maximising windows. there must be a way around this, but such default behaviour is horednous.


Author

RE: My new sig


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 14-01-10 00:57
Just tried it on linsux and nope nothing, maybe winblows only? Sometimes I have quite a few windows open (admitedly no where near as many as yours) but still enough that having to minimise them one by one to get to the toolbox window is fucking annoying.




Edited by on 14-01-10 00:59
Author

RE: My new sig


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 14-01-10 01:06
I have a feeling we're talking about different things so here.
img51.imageshack.us/img51/9621/snapshot4l.th.png


Author

RE: My new sig


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 14-01-10 01:13
MoshBat wrote:
I only ever get one window in the taskbar... Iww. KDE. What distro are you running?

Seems linux and windows gimp differs, or maybe we're runnign different versions... idk...

Mandriva powerpack 2010 64bit.

Also KDE > gnome... And even more so, KDE4 > gnome 3.


Unless you mean you prefer xfce or fluxbox or something to kde, in which case I put it to you that they serve different purposes, and shouldn't be directly compared.


Author

RE: My new sig

tbaybucs
Member



Posts: 64
Location: usa
Joined: 20.09.09
Rank:
Newbie
Posted on 14-01-10 13:17
errr ok im not retyping all that jazz i just typed and poof all gone...........i think it may be ff 3.6 ? anyhoot op i like ur sig nice and simple which i like and im leaning towards that more and more.

cant get use to gimp but im givin it hell


tbaybucs@hotmail.com tbaybucs
Author

RE: My new sig


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 14-01-10 13:30
MoshBat wrote:
Look up. I figured out it was Mandriva just before you posted. Check my logo recognition skills.
Gnome 3 isn't out yet, but I have tested the shell they provide as a "desktop effect", and really, it's just plain sexy. I run GIMP 2.7 on Fedora, but before that I only remember having one button in the bar...
I also like using LXDE for the speed, and the minimalistic look, which can look quite good with the right background image for the bars.
KDE is just too... Bloated, buggy, unnecessarily flashy - which often causes awful glitches - and the main bar is too large by default, and if I try shrinking it down to a size that suits me, half of the icons hang over the top, and it cuts window buttons in half. I can use it every now and then, but after a while, it just bugs me. And the login screen takes too long to load, and then to log you in. It does look nice, though... And I am a fan of things looking nice... I never understood just why fedora took away that AMAZING start-up screen (Fedora 10 - Solar)...


typed butt loads before hbh went offline, but there's the gist:

I've had none of the problems you mention, it is ofcourse slow and bloated compared to low profile DE's but I own a awesome computer to allow me to use such application wihtout much of a problem.

And fedora's portsmouth /southhamtom thing? Idk, only time I have every used fedora was to see that, if they've taken it out then for me fedora lacks any use.


Page 1 of 2 1 2 >