Follow us on Twitter!
Never in the field of human conflict was so much owed by so many to so few. - Winston Churchill
Thursday, April 24, 2014
Navigation
Home
HellBoundHackers Main:
HellBoundHackers Find:
HellBoundHackers Information:
Learn
Communicate
Submit
Shop
Challenges
HellBoundHackers Exploit:
HellBoundHackers Programming:
HellBoundHackers Think:
HellBoundHackers Track:
HellBoundHackers Patch:
HellBoundHackers Other:
HellBoundHackers Need Help?
Other
Members Online
Total Online: 16
Guests Online: 16
Members Online: 0

Registered Members: 82889
Newest Member: Geriztul
Latest Articles
View Thread

HellBound Hackers | Computer General | OS specific

Author

Live CD (DSL)

n30
Member

Your avatar

Posts: 49
Location: USA
Joined: 18.08.06
Rank:
Wiseman
Posted on 24-09-06 22:06
OK, so I burned a copy of Damn Small Linux (aka DSL) onto a DVD and brought it to school. I ran it on one of the Dells and it booted fine. I went to mount the hard-drive, but it wasn't there as a choice. All it had was sd1 (my flash device that I forgot to take out), and cdrom1 (obviously the CD drive). Any way for me to mount the hard drive? It's not critcal, but i perfer linux over windows although my files are in the windows partition. Thanks in advance.

~n30


<Insert sig here>
Author

RE: Live CD (DSL)

n30
Member

Your avatar

Posts: 49
Location: USA
Joined: 18.08.06
Rank:
Wiseman
Posted on 25-09-06 22:01
bump


<Insert sig here>
Author

RE: Live CD (DSL)

bl4ckc4t
Member

Your avatar

Posts: 591
Location: /etc/
Joined: 07.03.06
Rank:
Wiseman
Posted on 25-09-06 22:18
I havent been able to get it to mount HDD, get a live knoppix if you really want it to. knoppix if better at it.


Bl4ckC4t


Author

RE: Live CD (DSL)

n30
Member

Your avatar

Posts: 49
Location: USA
Joined: 18.08.06
Rank:
Wiseman
Posted on 01-10-06 01:19
thats not really the answer i was looking for. knoppix disabled that function thats called COPYING FILES <.<

Bryan is being a pain, so im going to go eat.:ninja:


<Insert sig here>
Author

RE: Live CD (DSL)


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 01-10-06 02:56
I took Pentoo to my school and couldnt mount the HDD. it was because our computers dont have a local disk, all the shit is stored on there server. it may be the same for you. you should check if u can access the C:\ drive from windows, hope this helps. Smile




Edited by on 01-10-06 02:58
Author

RE: Live CD (DSL)

n30
Member

Your avatar

Posts: 49
Location: USA
Joined: 18.08.06
Rank:
Wiseman
Posted on 06-10-06 03:12
aye, i could access a server drive or a C:\ drive. shouldnt i be able to mount the c:\ providing the computer HAS a hard drive? also, how would you mount a server's drive remotely?


<Insert sig here>
Author

RE: Live CD (DSL)


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 15-10-06 17:29
on the computers at my school all the files are on the N: drive... try that Smile