Follow us on Twitter!
One mans freedom fighter, another's terrorist.
Wednesday, April 23, 2014
Navigation
Home
HellBoundHackers Main:
HellBoundHackers Find:
HellBoundHackers Information:
Learn
Communicate
Submit
Shop
Challenges
HellBoundHackers Exploit:
HellBoundHackers Programming:
HellBoundHackers Think:
HellBoundHackers Track:
HellBoundHackers Patch:
HellBoundHackers Other:
HellBoundHackers Need Help?
Other
Members Online
Total Online: 20
Guests Online: 16
Members Online: 4

Registered Members: 82877
Newest Member: MWiki
Latest Articles
View Thread

HellBound Hackers | Challenges | Basic

Author

Lesson 3-Missing Something


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 29-06-06 21:03
To be honest, I'm sorry to bother you with my petty problems. But I have an agent switcher, I change agents, and restart the page. But nothing changes. I don't want an awnser but something to push me a long in the right direction.
Author

RE: Lesson 3-Missing Something


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 29-06-06 21:05
Oh yeah dude, well if your using the one for firefox after you make the agent, it isn't pointed at it, it goes to nothing really be default, so make sure it's checked off.
Author

RE: Lesson 3-Missing Something


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 29-06-06 21:21
Could you try and explain that better? It's not that I want more hints I just didn't fully understand what you said.
Author

RE: Lesson 3-Missing Something


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 29-06-06 21:25
Well, let's say you made the user agent string right? And you refresh. BUT, if you go back to firefox>tools>user agent switcher, you will notice none of them are checked off, so check off the one you need.

*edit*

In fact, in firefox type user:config find user_agent and place value there.

Edited by on 29-06-06 21:27
Author

RE: Lesson 3-Missing Something


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 29-06-06 21:45
Whoah whoah whoah, all I'm doing is going to Tools>Use Agent Switcher>And clicking on a different agent> then refreshing the page.
I'm obviously missing something HUGE. My best bet as of now would probably be googling how to use an agent switcher. Am I correct?
Author

RE: Lesson 3-Missing Something


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 29-06-06 21:53
Check spelling perhaps? Copy/paste it exactly. And don't just fill it in as a description, why not put it everywhere such as appname etc
Author

RE: Lesson 3-Missing Something


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 29-06-06 22:10
Copy and paste what?
Maybe we could talk somewhere else.
My MSN is artofsuffocating@gmail.com
My Yahoo is ghostdjr
Author

RE: Lesson 3-Missing Something


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 29-06-06 22:17
Added.
Author

RE: Lesson 3-Missing Something


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 30-06-06 01:44
did you bother to understand what you're doing?

maybe if you knew what a useragent is the challenge would seem a lot more simple.

btw that's the point of the challenge. for you to know what it is


Author

RE: Lesson 3-Missing Something


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 30-06-06 01:54
I figured it out. It was quite simple when I finally understood it. I might research it some more later to fully understand.
Author

RE: Lesson 3-Missing Something


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 03-07-06 01:37
I'll help you. Hey it's David from IDS!!!