Follow us on Twitter!
It is never to LATE to become what you never WERE.
Saturday, April 19, 2014
Navigation
Home
HellBoundHackers Main:
HellBoundHackers Find:
HellBoundHackers Information:
Learn
Communicate
Submit
Shop
Challenges
HellBoundHackers Exploit:
HellBoundHackers Programming:
HellBoundHackers Think:
HellBoundHackers Track:
HellBoundHackers Patch:
HellBoundHackers Other:
HellBoundHackers Need Help?
Other
Members Online
Total Online: 26
Guests Online: 23
Members Online: 3

Registered Members: 82838
Newest Member: w1zarrd
Latest Articles
View Thread

HellBound Hackers | Challenges | Javascript

Author

javascript 7


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 21-02-07 09:39
I have been working on this all night, and reading all the threads in the forums, i have tried alot.

Of using alert and document.write((s1.substring(6,9)+a2.substring(2,8)));

i have found the source: v3=s1.substring (6,9)+a2.substring (2,8); e4=v3.toUpperCase ();

now it changes everytime when i reload to different values like 006b0 or 07282

and i have saved it to my hd and done this and still not working... i have read all of this in another thread way far back and all this came up but i still can't get it PLEASE Help!
Author

RE: javascript 7


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 21-02-07 09:58
In The Page U Have Saved, Change The Value Of The Alert Box "Wrong"
To The Variable Whose Value U Want To Know


Author

RE: javascript 7


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 21-02-07 10:06
LOL, aww i see now, thanks haha
Author

RE: javascript 7


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 21-02-07 12:40
that didn't work for me, instead, i just took the "query test mess" or whatever and put it into a...thingy...you know...on google...anyways, i tried 'em all


Author

RE: javascript 7


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 15-03-07 09:22
Yes change the stuff in the alert box, hint when alerting what do you put around the text?

I think that maybe abit of a spoiler, if so please delete
Author

RE: hmmmmm


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 19-03-07 01:13
ok, Im stumped. I have the values of the two variables that aren't clearly assigned. doesn't an "!" in front of an equal sign mean 'not' ? so I just put in anything.:angry:


omg Im so stumped.....