Follow us on Twitter!
It is the path of least resistance that makes rivers and men crooked. - Bj Palmer
Saturday, April 19, 2014
Navigation
Home
HellBoundHackers Main:
HellBoundHackers Find:
HellBoundHackers Information:
Learn
Communicate
Submit
Shop
Challenges
HellBoundHackers Exploit:
HellBoundHackers Programming:
HellBoundHackers Think:
HellBoundHackers Track:
HellBoundHackers Patch:
HellBoundHackers Other:
HellBoundHackers Need Help?
Other
Members Online
Total Online: 24
Guests Online: 23
Members Online: 1

Registered Members: 82835
Newest Member: phanton2043
Latest Articles
View Thread

HellBound Hackers | Computer General | General Computer Problems

Author

I not really sure...

jaggedlancer
Member



Posts: 471
Location: London
Joined: 18.09.06
Rank:
Moderate
Warn Level: 5
Posted on 21-02-07 17:52
Hey, well for quite some time now every time i try to use the automatic updates on ms i always get the same error (the same when updating windows defender aswell) the error is : 0x8007043b, i have tried troubleshooting it even going to services.msc...As you expect this is very annoying. Any ideas?
Also when i try to install vb 2005 i get to the installation and it cuts out also saying to goto services.msc, i do what it says and still...nothing Sad Help would be most appreciated
Thanks :happy:


i212.photobucket.com/albums/cc270/Eyefork/jageye.png


Edited by jaggedlancer on 21-02-07 17:54
73 6d 69 6c 65 79 77 69 7a 61 72 64 40 68 6f 74 6d 61 69 6c 2e 63 6f 2e 75 6b - twitter.com/joshsmile
Author

RE: I not really sure...


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 21-02-07 18:04
have you tried repairing windows from your original OS disk? this might fix the problem

~monk~


Author

RE: I not really sure...

jaggedlancer
Member



Posts: 471
Location: London
Joined: 18.09.06
Rank:
Moderate
Warn Level: 5
Posted on 21-02-07 18:06
yes...kinda made things worse...i have to press start > shutdown twice before my laptop actually shuts down :angry:


i212.photobucket.com/albums/cc270/Eyefork/jageye.png
73 6d 69 6c 65 79 77 69 7a 61 72 64 40 68 6f 74 6d 61 69 6c 2e 63 6f 2e 75 6b - twitter.com/joshsmile
Author

RE: I not really sure...

jaggedlancer
Member



Posts: 471
Location: London
Joined: 18.09.06
Rank:
Moderate
Warn Level: 5
Posted on 21-02-07 19:01
actually i go into the BITS properties and it says its stopped i try start and i get an error : 1083


i212.photobucket.com/albums/cc270/Eyefork/jageye.png
73 6d 69 6c 65 79 77 69 7a 61 72 64 40 68 6f 74 6d 61 69 6c 2e 63 6f 2e 75 6b - twitter.com/joshsmile
Author

RE: I not really sure...


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 21-02-07 19:33
hmmmm.....if the windows troubleshoot isnt doing any good and repairing from a disk is no good eather then you've got me stupmed. those 2 methods have never failed me before.


Author

RE: I not really sure...


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 21-02-07 20:21
did you try the registry solution on http://wiki.castl. . .ows_Update

Step 5: In case you get Error 0x8007043b


***** BACK UP YOUR REGISTRY FIRST *****
{If you don't know how to back up your registry, you are advised to carefully read the Elder Geek Registry Back-Up Info}

1. Click Start and click Run.
2. In the Open box, type REGEDIT, and then click OK.
3. Navigate to the following key:
HKEY_Local_Machine\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\SvcHost
(.... but do not expand the SvcHost key in the left panel).
4. In the right panel, double-click the netsvcs key, which will open a pop up box, entitled, "Edit Multistring".
5. Under the "Value data:" box will be a list of services. Add BITS and wuauserv (on separate lines) to the list of services (if they are not listed already).
6. Click OK
7. Exit the registry
8. Re-boot the system (mandatory or the changes won't go into effect).


Author

RE: I not really sure...

jaggedlancer
Member



Posts: 471
Location: London
Joined: 18.09.06
Rank:
Moderate
Warn Level: 5
Posted on 21-02-07 21:41
Thanks that worked :happy: but now i have another error come up :'( : 0x80241001 Frown


i212.photobucket.com/albums/cc270/Eyefork/jageye.png
73 6d 69 6c 65 79 77 69 7a 61 72 64 40 68 6f 74 6d 61 69 6c 2e 63 6f 2e 75 6b - twitter.com/joshsmile
Author

RE: I not really sure...


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 22-02-07 00:23
computer just doesnt like BITS does it?
sad, when windows doesnt even like a windows application made for the system BY microsoft....
microsoft sucks.

BUT

i'll do my best to help.

in my research, from various websites, what i've found is something about wrong MSI version..
try to install MSI manually, and see what happens from there...
the website that had the most also linked to this site to install WI too.
http://www.micros. . .laylang=en
if you want, add me on aim/msn/yahoo and i'll try to help you on there - i wont be on until 8pm EST tho, but i'll be on.




Edited by on 22-02-07 01:12