Follow us on Twitter!
Don't judge the unknown - Grindordie
Monday, April 21, 2014
Navigation
Home
HellBoundHackers Main:
HellBoundHackers Find:
HellBoundHackers Information:
Learn
Communicate
Submit
Shop
Challenges
HellBoundHackers Exploit:
HellBoundHackers Programming:
HellBoundHackers Think:
HellBoundHackers Track:
HellBoundHackers Patch:
HellBoundHackers Other:
HellBoundHackers Need Help?
Other
Members Online
Total Online: 25
Guests Online: 22
Members Online: 3

Registered Members: 82857
Newest Member: varshith_kh
Latest Articles
View Thread

HellBound Hackers | Computer General | Networking

Author

FTP


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 25-10-06 01:12
I've been trying to learn about networking, so i've been googling, and reading books. So i was reading a tutorial on how to use ftp and it said to connect to the host, so i used "open" and then the host, but then it said connected to "host". but in the next line it said "connection closed by remote host." What am i doing wrong, what is closing my connection, and why is it closing it? Thanks.
end3r


Author

RE: FTP


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 25-10-06 02:25
All your questions are pretty much answered in the message you are getting....

CONNECTION CLOSED BY REMOTE HOST

So whats happening? Your connection is being closed?
Who is doing it? Your remote host (meaning the person you are connecting to)?
Why are they doing it? Maybe they don't want you connected to them. Also happens if you supply the wrong username/password too many times.


Author

RE: FTP


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 25-10-06 02:58
Usually connection close after a while when no request are make. This way the FTP server doesnt stay with 100 connection open when there is only 2 personn that are transfering data and the other 98 idlying.


Author

RE: FTP


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 25-10-06 03:13
Are you sure you are connecting to computer that actually has an ftp server running? if it doesn't have a server running it will give you that message.


Author

RE: FTP


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 25-10-06 03:24
there was no prompt for any username or password, and i wasnt connected for too long because it happened in like 15 secs. so how can i use ftp to connect to someone if they just boot me off renegade? now there'll be like 15 people telling me to just google it but if you find anything can you tell me what you searched for, bc i did check first. Thanks.
end3r


Author

RE: FTP

Uber0n
Member



Posts: 1963
Location: Sweden‭‮
Joined: 13.06.06
Rank:
Hacker Level 3
Posted on 15-12-06 16:52
Well as DigitalOutcast said, you can't just connect to any IP over the FTP protocol.

If they don't run a FTP service (host a FTP-server) you won't be able to connect to them.


img230.imageshack.us/img230/724/uber0nsig3hj6.gif
http://uber0n.web. . .
Nope http://uber0n.webs.com/