Follow us on Twitter!
Understanding is the answer, hatred is the problem, and hackers are the slaves abused and destroyed in the process of peace online - Deshouleres
Thursday, April 17, 2014
Navigation
Home
HellBoundHackers Main:
HellBoundHackers Find:
HellBoundHackers Information:
Learn
Communicate
Submit
Shop
Challenges
HellBoundHackers Exploit:
HellBoundHackers Programming:
HellBoundHackers Think:
HellBoundHackers Track:
HellBoundHackers Patch:
HellBoundHackers Other:
HellBoundHackers Need Help?
Other
Members Online
Total Online: 15
Guests Online: 14
Members Online: 1

Registered Members: 82813
Newest Member: VesuviusSentinel
Latest Articles
View Thread

HellBound Hackers | Challenges | Rooting

Author

connection lost


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 04-09-06 16:07
i undetstand how ftp works and all of that , but when i go to ftp into 69.13.37.42, and then type any other commands, my connection is lost. could someone point me in the right direction?
Author

RE: connection lost


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 04-09-06 16:17
it is not actually the real FTP. it is just a program made by a HBH member that only takes the commands that it wants to inside its if() statement. You gotta nail the commands correct 100% or else it won't work. trust me i was on this one for awhile. i finally beat it tho after a 10min breather lol and i was like "lol im retarded"


Author

RE: connection lost


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 04-09-06 17:03
i know that it is just a sim for ftp. i will keep trying, although i am not sure what different commands i could use inside of the FTP sim
Author

RE: connection lost


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 04-09-06 17:07
besides that, my problem is when i open the "connection" to 69.13.37.42, it works. when i goto type ANY commands, it says that connection is lost, and all of that other stuff.
Author

RE: connection lost


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 06-09-06 01:35
i thin that i will just keep on trying to get it


Author

RE: connection lost

richohealey
Member



Posts: 1022
Location: #!/usr/local/bin/python
Joined: 01.05.06
Rank:
Monster
Posted on 06-09-06 01:43
piss about in dos. go in a few directories, then try and go back one without the slash key.....


bitchohealey at hotmail dot com skype:richohealey www.psych0tik.net
Author

RE: connection lost

Flaming_figures
Member

Your avatar

Posts: 209
Location: ΦΠΥΔΓΙΦ
Joined: 28.06.06
Rank:
Apprentice
Posted on 06-09-06 01:51
I finished it and later checked out the article on it. It gave good advice, (pretend the slash key is broken)


Author

RE: connection lost


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 06-09-06 05:17
i tried the same address (69.13.37.42) but it keeps kicking me off, is there something im not doing?:xx:


Author

RE: connection lost


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 10-09-06 14:33
for some reason you have to mix the dos command to move up one directory to beat this mission. i just got done doing it (w00t!), and the format is kind of weird. remember, the etc is /etc/ , not /user/bla/etc. and remember to use cat... this should be a big enough hint for you


Author

RE: .


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 21-10-06 17:28
im able to get into the simulated ftp server but when ever i type a command or anything it kicks me right of.. helppp lol


Author

RE: connection lost

Uber0n
Member



Posts: 1963
Location: Sweden‭‮
Joined: 13.06.06
Rank:
Hacker Level 3
Posted on 21-10-06 18:26
Well you must type the correct comamnd ^^ It will work.


img230.imageshack.us/img230/724/uber0nsig3hj6.gif
http://uber0n.web. . .
Nope http://uber0n.webs.com/
Author

RE: connection lost

bl4ckc4t
Member

Your avatar

Posts: 591
Location: /etc/
Joined: 07.03.06
Rank:
Wiseman
Posted on 21-10-06 19:12
bigpimping wrote:
im able to get into the simulated ftp server but when ever i type a command or anything it kicks me right of.. helppp lol


read my rooting article.