Follow us on Twitter!
The important thing is not to stop questioning. - Albert Einstein
Saturday, April 19, 2014
Navigation
Home
HellBoundHackers Main:
HellBoundHackers Find:
HellBoundHackers Information:
Learn
Communicate
Submit
Shop
Challenges
HellBoundHackers Exploit:
HellBoundHackers Programming:
HellBoundHackers Think:
HellBoundHackers Track:
HellBoundHackers Patch:
HellBoundHackers Other:
HellBoundHackers Need Help?
Other
Members Online
Total Online: 26
Guests Online: 26
Members Online: 0

Registered Members: 82839
Newest Member: fezphantom
Latest Articles
View Thread

HellBound Hackers | Computer General | OS specific

Author

Batch file problem


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 22-10-05 08:18
Alright a couple weeks ago i stumbled on to this site. I learned a little bit about batch files cmd stuff like that. Dont really know what happend between then about 3 days ago but i cant open batch files right they just open cmd and dont run anything. Which wouldnt be that big of deal cept when i get patches and stuff in batch form i have to type over. This helps me kinda learn whats going on but if i miss something it screws up the whole program. I dont really know what all else you need to know but i have XP SP2. i figure i changed some setting and didnt notice till now and i have a short memory so i dont remember wheres its at or maybe its one of my computers random errors lol. but if any one knows a way to fix this possibly it would be appriated (sorry about any misspellings i moved to Arkansas over the summer heh)
Author

RE: Batch file problem


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 20-12-05 07:32
no replys a well, i ran into some other errors later on that i couldnt fix nor couldnt work with them so i reformated and all is good again for now heh.
Author

RE: Batch file problem


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 20-12-05 13:24
Moofalota, I think I've had the same probleem.
If thats so you'll just need to run a small register patch and its fixed.

probly it has something to do whit you fille extensie not beeing nicely found be winblows (oooops i mean windows afcourse)

http://www.bigfil. . ._assoc.zip

(be sure to access it whitin the next 14 days starting from 20 december)