Follow us on Twitter!
Don't judge the unknown - Grindordie
Wednesday, April 23, 2014
Navigation
Home
HellBoundHackers Main:
HellBoundHackers Find:
HellBoundHackers Information:
Learn
Communicate
Submit
Shop
Challenges
HellBoundHackers Exploit:
HellBoundHackers Programming:
HellBoundHackers Think:
HellBoundHackers Track:
HellBoundHackers Patch:
HellBoundHackers Other:
HellBoundHackers Need Help?
Other
Members Online
Total Online: 16
Guests Online: 14
Members Online: 2

Registered Members: 82886
Newest Member: The Slummy
Latest Articles
View Thread

HellBound Hackers | Challenges | Basic

Author

Basic #3


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 09-05-05 12:30
Okay, I've downloaded the user agent for Firefox, but when I call up the download screen and click open to install, it says:

Windows cannot open this file:

File: user_agent_switcher-0.6.5-fx+mz.xpi

Anyway, it continunes on then asks if I want to use the web service to find the appropriate program. Well, I've tried. I've looked up what an .xpi is, and I'm still left clueless. I've read articles but they only mean a jumble of words to me.

I just started today, so am I missing something painfully obvious?


Author

RE: Basic #3

Mr_Cheese




Posts: 2468
Location: Brighton, UK
Joined: 30.11.04
Rank:
Uber Elite
Posted on 09-05-05 12:36
theres about 2 or 3 differnt user agent switcher extensions.

but when you download the extension, it should install automatically.

try downloading another version of a UA switcher


http://www.hellboundhackers.org/
Author

RE: Basic #3


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 09-05-05 12:42
Would they any chance happen to be:

useragentswitcher.xpi

useragentswitcher_localized.xpi

user_agent_switcher-0.6-fx.xpi

user_agent_switcher-0.6.5-fx+mz.xpi

Because I've tried all of them, none of them will install themselves automatically, and I'd really like it if I didn't have to fiddle with my Firefox files.


Author

RE: Basic #3

Mr_Cheese




Posts: 2468
Location: Brighton, UK
Joined: 30.11.04
Rank:
Uber Elite
Posted on 09-05-05 14:20
i use firefox 0.8 instead of the latest firefox.

so perhaps it doesnt auto install for the new firefox, or the extensions are only compatable with the older firefox(shoudlnt be the case)


http://www.hellboundhackers.org/
Author

RE: Basic #3


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 09-05-05 16:59
I use FF 1.0.3 and the user agent switcher auto-installed fine for me.


Author

RE: Basic #3


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 09-05-05 20:06
none of them would install atomaticly for me either so i went into firefox then File > Open then i opened the file and it installed for me


Author

RE: Basic #3


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 29-05-05 15:59
i have agent switcher but what do i do now?
Author

RE: Basic #3

Mr_Cheese




Posts: 2468
Location: Brighton, UK
Joined: 30.11.04
Rank:
Uber Elite
Posted on 29-05-05 16:23
use it to change your user agent Wink


http://www.hellboundhackers.org/
Author

RE: Basic #3


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 28-06-05 18:50
do you have 2 have firefox to do this?
Author

RE: Basic #3


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 28-06-05 21:00
You don't have to, but it makes it a helluva lot easier to complete the mission.


Author

RE: Basic #3


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 29-06-05 19:16
well i am on aol and is it possible to do it on that?
Author

RE: Basic #3


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 29-06-05 19:58
go to the authotrs page.... the latest version doesnt work well with the old UAS


Author

RE: Basic #3


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 06-07-05 23:05
I have downloaded an agentswitcher, but I dont really know, what I should do with it. That's the first time I've ever heared of it. What is it good for. Plz tell me. Maybe then I can find out the way for the 3rd Basic Mission.