Follow us on Twitter!
It is never to LATE to become what you never WERE.
Wednesday, April 23, 2014
Navigation
Home
HellBoundHackers Main:
HellBoundHackers Find:
HellBoundHackers Information:
Learn
Communicate
Submit
Shop
Challenges
HellBoundHackers Exploit:
HellBoundHackers Programming:
HellBoundHackers Think:
HellBoundHackers Track:
HellBoundHackers Patch:
HellBoundHackers Other:
HellBoundHackers Need Help?
Other
Members Online
Total Online: 20
Guests Online: 20
Members Online: 0

Registered Members: 82876
Newest Member: bhl1986
Latest Articles
View Thread

HellBound Hackers | Challenges | Basic

Author

BASIC 11


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 30-08-06 08:18
how do i spoof my Os?


Author

RE: BASIC 11


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 08-09-06 16:38
take a look at the default user agents already there


Author

RE: BASIC 11

Uber0n
Member



Posts: 1963
Location: Sweden‭‮
Joined: 13.06.06
Rank:
Hacker Level 3
Posted on 08-09-06 17:08
Well, the User Agent Switcher plugin for FireFox is an easy way to do it. ^^


img230.imageshack.us/img230/724/uber0nsig3hj6.gif
http://uber0n.web. . .
Nope http://uber0n.webs.com/
Author

RE: BASIC 11


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 08-09-06 17:46
Uber0n wrote:
Well, the User Agent Switcher plugin for FireFox is an easy way to do it. ^^

x2, should only take you 2mins. to complete the challenge!



Author

RE: BASIC 11

Uber0n
Member



Posts: 1963
Location: Sweden‭‮
Joined: 13.06.06
Rank:
Hacker Level 3
Posted on 08-09-06 18:03
... And to learn something useful. (At least I think that's more important than the challenge...^^)


img230.imageshack.us/img230/724/uber0nsig3hj6.gif
http://uber0n.web. . .
Nope http://uber0n.webs.com/
Author

RE: BASIC 11


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 10-09-06 02:43
in the user agent switcher, i have already changed by platform the HellBoundHackersOS, and my user agent is Mozilla. what else am i doing wrong?


Author

RE: BASIC 11

Uber0n
Member



Posts: 1963
Location: Sweden‭‮
Joined: 13.06.06
Rank:
Hacker Level 3
Posted on 10-09-06 09:19
Google 'user agent strings' and try to understand how they work.


img230.imageshack.us/img230/724/uber0nsig3hj6.gif
http://uber0n.web. . .
Nope http://uber0n.webs.com/
Author

RE: BASIC 11


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 10-09-06 15:42
i do know how they work, and in the firefox user agent switcher, i have changed the platform to HellBoundHackersOS, and my user agent is Mozilla. what else am i doing wrong?


Author

RE: BASIC 11


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 10-09-06 16:36
remotec2 wrote:
i do know how they work, and in the firefox user agent switcher, i have changed the platform to HellBoundHackersOS, and my user agent is Mozilla. what else am i doing wrong?


look at one of the default user agents like internet explorer or netscape....click "edit" and look there..then you will see what u did wrong

Edited by on 10-09-06 16:37
Author

RE: BASIC 11


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 10-09-06 21:51
the for the help. i just ended up editing the netscape user agent


Author

RE: BASIC 11


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 10-09-06 21:57
remotec2 wrote:
the for the help. i just ended up editing the netscape user agent



i thought if u look there you would notice that you dont have to type the OS into "platform" but also somewhere else?

Edited by on 10-09-06 21:58