Join us on Slack!
The important thing is not to stop questioning. - Albert Einstein
Friday, October 18, 2019
Navigation
Home
 Find:
 Information:
Learn
Communicate
Submit
Shop
Challenges
 Exploit:
 Programming:
 Think:
 Track:
 Patch:
 Other:
 Need Help?
Other
Members Online
Total Online: 44
Guests Online: 42
Members Online: 2

Registered Members: 119019
Newest Member: Olivialoave
Latest Articles
View Thread

HellBound Hackers | Challenges | Basic

Author

Basic 11

FRFoundero
Member

Your avatar

Posts: 3
Location:
Joined: 25.10.14
Rank:
Wiseman
Posted on 27-10-14 10:59
I set my U.A. to "Mozilla/5.0 (MORDAKREMOVED) Gecko/20100101 Firefox/6.0"
I really don't understand what is missing.

Can anybody help me? Thanks in advance

Edited by Mordak on 27-10-14 20:03
Author

RE: Basic 11

Huitzilopochtli
Member



Posts: 1622
Location:
Joined: 19.02.13
Rank:
God
Posted on 27-10-14 11:18
Replace the whole useragent.
Author

RE: Basic 11

FRFoundero
Member

Your avatar

Posts: 3
Location:
Joined: 25.10.14
Rank:
Wiseman
Posted on 27-10-14 15:46
I got it. Thank you
Author

RE: Basic 11

CiObs
Member

Your avatar

Posts: 1
Location:
Joined: 02.01.15
Rank:
Moderate
Posted on 05-01-15 15:41
Hey there,
can I PM someone for help.
CiObs
Author

RE: Basic 11

rex_mundi
☆ Lucifer ☆



Posts: 2017
Location: Scotland
Joined: 20.02.08
Rank:
God
Posted on 05-01-15 16:11
Aye go on man, send it my way.
U N ⓡⓔⓧ_ⓜⓤⓝⓓⓘ