Follow us on Twitter!
I'd prefer to die standing, than to live on my knees - Che Guevara
Friday, April 25, 2014
Navigation
Home
HellBoundHackers Main:
HellBoundHackers Find:
HellBoundHackers Information:
Learn
Communicate
Submit
Shop
Challenges
HellBoundHackers Exploit:
HellBoundHackers Programming:
HellBoundHackers Think:
HellBoundHackers Track:
HellBoundHackers Patch:
HellBoundHackers Other:
HellBoundHackers Need Help?
Other
Members Online
Total Online: 23
Guests Online: 21
Members Online: 2

Registered Members: 82906
Newest Member: ilija
Latest Articles
View Thread

HellBound Hackers | Challenges | Basic

Author

bacic 3


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 18-12-05 18:55
ok i have user agent switcher and i have changed the user and and even used about:config and have no clue on wtf im doing wrong plz help me out i have aim if thats e-z r to talk on insted of posting and posting its givemhell1345

Edited by on 18-12-05 18:56
Author

RE: bacic 3


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 18-12-05 19:44
im guessing all the veiews are ppl who need help 2 lol plz help out5 if you know anything
Author

RE: bacic 3


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 24-12-05 22:37
OK, it does make it easier if you have firefox, and the User Agent Switcher.

Now just make a new agent with the name that might let you access the points...Wink
Author

RE: Huh?

Cybernaught
Member



Posts: 15
Location: Below Zero
Joined: 11.09.05
Rank:
Newbie
Posted on 30-12-05 12:59
Ok, I have Mozilla Firefox, I have the User Agent Switcher, I have restarted Mozilla so that it's loaded up and all, I have added a new string... I don't know if I'm using the right name, or if I need all the fields for the string filled out, if so what needs to be entered, and what in the world is the name... I tried "bwh3" to begin with, and then "user_agent, bwh3_user_agent" and those are the only 2 names I'm seeing lol. Maybe this has more to do with the source of the page along with the other 2 Basic's? Anyway there have been a lot of views and if no one wants to spoil it for everyone else please PM me, or e-mail me at andrewmr_02@hotmail.com. Thanks
andrewmr_02@hotmail.com andyman35102881 http://cybernaught.darkbb.com
Author

RE: Huh?

Cybernaught
Member



Posts: 15
Location: Below Zero
Joined: 11.09.05
Rank:
Newbie
Posted on 30-12-05 13:01
Ok, I have Mozilla Firefox, I have the User Agent Switcher, I have restarted Mozilla so that it's loaded up and all, I have added a new string... I don't know if I'm using the right name, or if I need all the fields for the string filled out, if so what needs to be entered, and what in the world is the name... I tried *Edited* to begin with, and then *Edited* and those are the only 2 names I'm seeing lol. Maybe this has more to do with the source of the page along with the other 2 Basic's? Anyway there have been a lot of views and if no one wants to spoil it for everyone else please PM me, or e-mail me at andrewmr_02@hotmail.com. Thanks

I discovered that what I was trying to use as my User Agent 'code' was incorrect, and that I hadn't selected the string as the defualt! For future help make sure you go to Tools>User Agent Switcher>Select your new string as default! It was that simple! For the User Agent 'code' it's in the "wrong_user_agent, *_*... On the Basic 3 page. Really It's not that hard, just keep working at it. Thank you for all your help and if this still doesn't do it for anyone I found there are a lot of other Basic 3 discussions! Also if anyone knows anything concerning "about:config" please help me understand it, it could come in handy later, when I used it I got a large list of different things and I had no clue which string to change... Thanks again post it, PM or e-mail me at the above address for the "about:config"!

Edited by Cybernaught on 30-12-05 14:40
andrewmr_02@hotmail.com andyman35102881 http://cybernaught.darkbb.com