Follow us on Twitter!
Don't judge the unknown - Grindordie
Sunday, August 28, 2016
Navigation
Home
 Find:
 Information:
Learn
Communicate
Submit
Shop
Challenges
 Exploit:
 Programming:
 Think:
 Track:
 Patch:
 Other:
 Need Help?
Other
Members Online
Total Online: 46
Guests Online: 45
Members Online: 1

Registered Members: 95254
Newest Member: slavik1337
Latest Articles
View Thread

HellBound Hackers | Computer General | General Computer Problems

Author

A Bit O' Help


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 17-08-06 18:20
I need help. Well basically my computer is a piece of crap. I can't open most links or buttons, and the "javascript error" pops up whenever I try. I checked my browser, and javascript is enabled. Any one know of anything that may be the problem?
Author

RE: A Bit O' Help

Mr_Cheese
Member



Posts: 2468
Location: Brighton, UK
Joined: 30.11.04
Rank:
Uber Elite
Posted on 17-08-06 18:22
more details.

perhaps copy out some of the errors you are getting.


Author

RE: A Bit O' Help


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 17-08-06 19:19
screenshots always explain stuff clearly!


Author

RE: re


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 17-08-06 21:28
since we're guessing right now...
my guess will be,that you're not using a proper browser...
and that you're using IE...
bin it.
get firefox.
Author

RE: A Bit O' Help


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 17-08-06 23:05
darksun wrote:
since we're guessing right now...
my guess will be,that you're not using a proper browser...
and that you're using IE...
bin it.
get firefox.


He said his computer is crap Wink Dont mean to piss off all ff lovers (as I know this does), but firefox takes up a shitload of memory, not the nicest program to run on a slow computer. Trust me Wink I use IE whenever I jst need get sumfing done quickly, as it opens faster and uses significantly less memory Wink


Author

RE: A Bit O' Help


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 18-08-06 19:23
I only use IE because my browser won't load the page to get firefox (urghh...) but the message looks something like "javascript: void(0);" in the bottom left corner of my browser
Author

RE: A Bit O' Help


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 18-08-06 19:35
Very common in JavaScript forms of all types, your gonna needa be more specific Pfft


Author

RE: A Bit O' Help


Member

Your avatar

Posts:
Location:
Joined: 01.01.70
Rank:
Guest
Posted on 18-08-06 21:22
Very common in JavaScript forms of all types, your gonna needa be more specific Pfft